Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldbabos-burgonyás hús

Zöldbabos-burgonyás hús
Zöldbabos-burgonyás hús
75 perc / előkészület: 35 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, laktató, tartalmas étel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kockákra daraboljuk.
  2. A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, 3 ek napraforgó olajon megdinszteljük, megszórjuk őrölt pirospaprikával, beletesszük a felkockázott húst, sózzuk, borsozzuk.
  3. Közben a zöldbabot és a burgonyát megpucoljuk, és felaprítjuk, a húshoz adjuk, majd együtt főzzük.
  4. A tejfölt kikeverjük a liszttel és 5-6 ek leveslével, majd ráöntjük a babos húsra, 4-5 percig még főzzük.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 050
elküldve: 4
receptkönyvben: 85
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1123 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldbabos-tejfölös sertéskocka, zöldbabos sertés, tejfölös sertéshús zöldbabbal és burgonyával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

564
sertéshús 50 dkg
zöldbab 60 dkg
burgonya 30 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
tejföl 375 g
finomliszt 2 evőkanál
fűszerpaprika 1 ek
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 ek