r
Nosalty Logó

Zöldbabos-burgonyás hús

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Zöldbabos-burgonyás hús
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 569 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2275 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 120 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.7 g

Zsír

  • Összesen
    35.1 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    846.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    167 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    441 mg
  • Nátrium
    101 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.6 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    339.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    190 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    61 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    119 mg
  • Retinol - A vitamin:
    116 micro
  • α-karotin
    97 micro
  • β-karotin
    786 micro
  • β-crypt
    63 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1045 micro
Összesen 569 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    134.7 g

Zsír

  • Összesen
    140.5 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    61 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    541 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3385.6 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    161 mg
  • Kálcium
    669 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    363 mg
  • Foszfor
    1763 mg
  • Nátrium
    403 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    126.2 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    1356.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    758 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    118 mg
  • D vitamin:
    105 micro
  • K vitamin:
    242 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    256 micro
  • Kolin:
    477 mg
  • Retinol - A vitamin:
    464 micro
  • α-karotin
    388 micro
  • β-karotin
    3144 micro
  • β-crypt
    251 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4181 micro
Összesen 2275 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    7.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    176.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    21 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    164 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    217 micro
Összesen 120 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst kockákra daraboljuk.
  2. A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, 3 ek napraforgó olajon megdinszteljük, megszórjuk őrölt pirospaprikával, beletesszük a felkockázott húst, sózzuk, borsozzuk.
  3. Közben a zöldbabot és a burgonyát megpucoljuk, és felaprítjuk, a húshoz adjuk, majd együtt főzzük.
  4. A tejfölt kikeverjük a liszttel és 5-6 ek leveslével, majd ráöntjük a babos húsra, 4-5 percig még főzzük.
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3217
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 07.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Zöldbabos-burgonyás hús
Salamon Csilla 1174 recept

Egyszerű, laktató, tartalmas étel.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek