Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vöröshagymamártás főtt hússal

Vöröshagymamártás főtt hússal
Vöröshagymamártás főtt hússal
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A finom és az egészséges nem zárják ki egymást. Íme a bizonyíték.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Ököruszály levesben főtt  hússal, vagy bármilyen főtt hússal tálalhatjuk.

Jó étvágyat kívánok!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított vöröshagymát apróra vágjuk, majd a vajon aranysárgára sütjük.

  2. Félrehúzzuk, beleszórjuk a lisztet, összekeverjük, felöntjük a húsleves levével. Fűszerezzük: ízlés szerint sóval, borssal, babérlevéllel.
  3. Fedő alatt 15-20 percig pároljuk, közben többször kevergetjük  

  4. A tűzről levéve a babérlevelet kivesszük, turmixoljuk, tejszínnel gazdagítjuk (ekkor már nem kell forralni).
  5. Beletesszük ököruszály levesben főtt húst.
  • elkészítettem: 31 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 9 477
elküldve: 3
receptkönyvben: 62
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsisef

Mióta szakács: 2011.07.23.
217 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: szósz
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes hagymamártás, vöröshagymaszósz, hagymaszósz főtt húshoz

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

745
vöröshagyma 2 nagy fej
vaj 5 dkg
marha alaplé 5 dl
babérlevél 1 db
finomliszt 3 evőkanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
főzőtejszín 1 dl
marhafarok 1.2 kg