Marhafarok

Marhafarok

Leírás

A marhahús a legkedveltebb, illetve leggyakrabban fogyasztott vörös hús, vasban rendkívül gazdag és sok fehérjét is tartalmaz. A marhának a farka is ehető, bár Magyarországon a ritkábban kapható, kevésbé gyakran fogyasztott húsok közé tartozik. A marha farka általában 1,5-2 kg-ot nyom, húsa zsíros. Készíthetünk belőle levest, pörköltet, de ehetjük sütve, vagy szósszal, párolva is.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Marhafarok

fehérjetartalom

30 g

zsírtartalom

106011 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

marhafarok?

Top ásványi anyagok

Nátrium

233 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

30 g

Zsír

telített zsírsav

5 g

egyszeresen telített zsírsav

6 g

koleszterin

106 g

ásványi anyagok

Nátrium

233 mg

szénhidrát

vitaminok

10 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Mélyszegénységben élő romák által termelt kovászos uborka kerül ebbe a...

A Kiútprogram és a budapesti Babka Deli együttműködéséből született első kovászos uborka, amely a program őstermelőinek uborkájából készült, és amely az észak-kelet magyarországi roma családoknak segít, hogy uborkatermelővé váljanak. Az ő uborkájukból készül a Deli házi kovászos uborkája, amely felkerül a Babka Deli állandó nyári kínálatába, valamint étlapjára is.