r
Nosalty Logó

Vörösbabos pizza

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Évi néni
Vörösbabos pizza
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
210 °C
  • 17% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 915 kcal
  • 17% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 3660 kcal
  • 17% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 295 kcal
  • 17% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.2 g

Zsír

  • Összesen
    22 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2493.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    310 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    170 mg
  • Foszfor
    628 mg
  • Nátrium
    1333 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    132.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    67 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    86 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    444 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    85 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 915 kcal
  • 17% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    184.8 g

Zsír

  • Összesen
    87.8 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    136 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9974.9 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    149 mg
  • Kálcium
    1241 mg
  • Vas
    32 mg
  • Magnézium
    679 mg
  • Foszfor
    2513 mg
  • Nátrium
    5333 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    529.2 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    72 mg

VÍZ

  • Összesen
    268 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    342 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1775 micro
  • Kolin:
    334 mg
  • Retinol - A vitamin:
    340 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    63 micro
Összesen 3660 kcal
  • 17% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.9 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    805.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    100 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    203 mg
  • Nátrium
    431 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    143 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 295 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

Elkészítés

A tésztához

  1. Kevés tejen a cukorral felfuttatjuk az élesztőt.
  2. Az élesztőt a joghurttal, sóval, olajjal, liszttel ruganyos tésztává dagasztjuk, 1 órát kelesztjük.
  3. A megkelt tésztát ketté vesszük, mert ebből a mennyiségből 2 db 32 cm-es pizza készül.
  4. A tésztát kihúzzuk kerek formára, megkenjük a pizzakrémmel és rászórjuk a pizzafűszert, majd a csíkokra szelt angolszalonnát, a megmosott babkonzervet, végül a két sajt keverékét.
  5. Sütőben készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 210 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 32 x 2
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 39
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 10243
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vörösbabos pizza
Évi néni 1830 recept

Összeszedtem mindent, amit a hűtőben találtam. Pizza nálunk mindig jöhet. Gyerekem kedvence a babos. Azért szeretem a pizzát, mert nincs vele sok macera, és minden maradék rápakolható. Okos nép ez az olasz, valamint nagyon egyszerű ételeket főz.

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...