Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás-párizsis pizza

Hagymás-párizsis pizza
Hagymás-párizsis pizza
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Saját szerzemény! Le van egyszerűsítve, hasonlít az egyik kedvencemre, a Lahmachun tésztájára ha nem kelesztjük, de ha megkelesztjük, akkor igazi pizzatésztát kapunk! Mivel ebben a rohanó világban nem sok ideje van az embereknek, ezért jött létre ez a receptem. Valami finomra, és egyszerűen elkészíthetőre vágytam. Itt az eredménye! Eléggé sűrűn kerül nálunk terítékre, remélem nektek is ízleni fog! :)

hozzávalók / 2 adag

A tésztához

A feltétnek

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztához valókat összegyúrjuk (liszt, élesztő, nem túl sok víz , kevés olaj). Utána lehet keleszteni, de elhagyható
  2. Kinyújtjuk a tésztát a tepsi formájára, majd a tepsit lisztezzük, hogy le ne ragadjon.
  3. Beletesszük a tésztát és pizzakrémmel bekenjük.
  4. Párizsit szeletelünk rá, majd hagymakarikákat szétszedve teszünk rá. Reszelünk rá sajtot, majd megsütjük.
  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 853
elküldve: 0
receptkönyvben: 80
elkészítve: 0/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Nasi89

Mióta szakács: 2011.04.30.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: pizza
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Anse pizza, hagymás-felvágottas pizza, párizsis pizza

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

675
finomliszt 1 bögre
élesztő 1 dkg
víz 1 dl
napraforgó olaj 2 ek
párizsi 10 dkg
pizzaszósz 1 ek
vöröshagyma 1 kis fej
sajt 10 dkg