Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vitaminsaláta káposztával, almával

Vitaminsaláta káposztával, almával
Vitaminsaláta káposztával, almával
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindenből lehet salátát készíteni. A céklát főzés nélkül is bele lehet tenni, már úgy is próbáltam.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Könnyű saláta vacsorára vagy natúr hús mellé ebédre.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát alapos mosás után egészben, héjastól megfőzzük (kb. 20 perc), hideg vízzel leöblítjük, majd megpucoljuk. Nagylyukú reszelőn lereszeljük.
  2. A káposztát vékony (uborkaszeletelőn) csíkokra vágjuk. Picit megsózzuk, borsozzuk, és állni hagyjuk.
  3. A répát megpucoljuk, megmossuk, és nagylukú reszelőn szintén lereszeljük. Most már van három tálban, háromféle zöldség aprítva.
  4. Elkészítjük az öntetet: az ecetet, mézet elkeverjük a vízzel, belecsurgatjuk az olívaolajat, a narancs levét, és alaposan összekeverjük. Ez a negyedik tál.
  5. A legvégén megmossuk az almát, megpucoljuk, és nagylukú reszelőn lereszeljük.
  6. Gyors mozdulatokkal összekeverjük egy nagy tálba az összes előkészített hozzávalót.
  7. Hűtőbe tesszük minimum 2 órára.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 735
elküldve: 1
receptkönyvben: 161
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

bokine

Mióta szakács: 2010.08.26.
76 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret

egyéb elnevezések

mézes céklasaláta almával-káposztával, gazdag vitaminsaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

327
káposzta 30 dkg
alma 2 db
cékla 2 db
sárgarépa 4 közepes db
olívaolaj 1 ek
ecet 1 ek
méz 1 ek
citromlé 1 kk
víz 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint