Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Virslivel töltött kiflik I.l.d.i.k.ó konyhájából

Virslivel töltött kiflik I.l.d.i.k.ó konyhájából
Virslivel töltött kiflik I.l.d.i.k.ó konyhájából
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet munkatársamtól kaptam, és nagyon finom. Itthon is nagy sikert arattam vele.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Tipp: keverjünk össze egy doboz natúr Mizo-s vajkrémet 2-2 ek mustárral és majonézzel, és ezzel kenjük meg a tésztát, majd göngyöljük bele a virslit.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyákat főzzük meg, és törjük össze. A fél dl tejben az élesztőt futtassuk fel kevés cukorral. Ezután a tészta hozzávalóit gyúrjuk össze, és kelesszük a tésztát a duplájára.
  2. A megkelt tésztát nyújtsuk ki, és osszuk el 12 db-ra úgy, hogy a virsliket be tudjuk göngyölni a tésztába.
  3. A feltekert kifliket tegyük sütőpapíros tepsire, kenjük le őket felvert egész tojással, szórjuk meg reszelt sajttal, köménnyel vagy akár szezámmaggal.
  4. 180°C-on süssük őket kb. 30 perc alatt aranysárgára.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 715
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

I.l.d.i.k.ó

Mióta szakács: 2011.11.27.
62 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
kategória: kelt tészta
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

virsli kifli, virslis tekercs, kifli virslivel töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

854
finomliszt 50 dkg
kefir 2 dl
burgonya 3 közepes db
napraforgó olaj 3 ek
tej 0.5 dl
élesztő 10 g
1 teáskanál
virsli 1 kg
tojás 1 db