Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Virslis-kolbászos melegszendvics

Virslis-kolbászos melegszendvics
Virslis-kolbászos melegszendvics
25 perc / előkészület: 20 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A melegszendvics azért jó, mert nem kell rákészülni. Ami van a hűtőben, az kerül rá, és mégis mindig finom. És olyan érdekes, hogy még a legegyszerűbb melegszendvicset -amin csak sajt van- is sokkal nagyobb örömmel esszük, mint a sima sajtos kenyeret. Ez a meleg étel varázsa.

hozzávalók / 4 adag

  • 1 cs füstölt pulykavirsli (14 dkg)
  • 10 dkg gyulai kolbász (vagy más füstölt kolbász)
  • 1 tk mustár
  • 2 ek tejföl
  • 3-4 szál újhagyma (vagy snidling)
  • reszelt sajt
  • kenyérszeletek vagy péksütemények

ajánlat

A hagymát, ha nem akarjuk a krémbe keverni, tehetjük a tetejére is, és arra szórjuk a sajtot.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A virsliket és a kolbászt húsdarálón ledaráljuk.
  2. Hozzákeverjük a tejfölt, a mustárt. Sózni nem kell!
  3. A hagymát felaprítjuk, és a krémbe keverjük.
  4. A kenyérszeletekre kenjük, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és gyorsan pirulásig sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 340
elküldve: 3
receptkönyvben: 127
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Fahéj

Mióta szakács: 2010.07.27.
288 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

melegszendvics, kolbászos-virslis melegszendvics, melegszendvics kolbásszal és virslivel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!