Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos-szalonnás tojással töltött bagettek

Kolbászos-szalonnás tojással töltött bagettek
Kolbászos-szalonnás tojással töltött bagettek
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tojás, szalonna, kolbász, sült, ropogós bagett, hozzá készítettem joghurtos mártogatóst, és kész is lett a szerdai nap gasztro fénypontja. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vágjuk le a bagettek tetejét, vagy csak egyszerűen vágjunk rájuk hasítékot, majd szedjük ki a belsejüket.
  2. Keverjük össze az apróra vágott hagymát, tojást, tejszínt, sót, kolbászt és szalonnát.
  3. Töltsük meg a bagetteket.
  4. Süssük 200 fokon 10 percet, majd 180 fokon még 10 percet.
  5. Ötlet: Joghurtos mártogatós: 1 nagy doboz joghurt, 2 ek. olívaolaj, 1 vöröshagyma apróra vágva, 2 csipet oregánó, pici só, 3 csipet apróra vágott petrezselyem. Összekeverjük, és ebbe lehet “tunkolni” a kenyér darabokat.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 610
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

cookingwithfantasy

Mióta szakács: 2015.09.12.
68 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

kolbászos melegszendvics

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

252
bagett 6 szelet
tojás 5 db
főzőtejszín 100 ml
metélőhagyma 1 szál
kolbász 50 g
angolszalonna 5 dkg
0 ízlés szerint