Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vegán gombás-cukkinis rétes

Vegán gombás-cukkinis rétes
Vegán gombás-cukkinis rétes
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy sós rétes vegyes gombás cukkinis töltelékkel. Roppant egyszerű és nagyon gyorsan készen van, így bármikor, amikor egy kis nasira vágyunk, jól jön! Vegánoknak is kiváló uzsonna!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát és a cukkinit apróra vágjuk.
  2. Egy tálba összeforgatjuk a fűszerkeverékkel, sózzuk, borsozzuk.
  3. Serpenyőbe tesszük, és addig pirítjuk, amíg elpárolog az összetevőkben lévő víz.
  4. A réteslapokat egymásra tesszük, megszórjuk zsemlemorzsával, és beletesszük a tölteléket.
  5. Óvatosan feltekerjük, majd tepsibe helyezzük, tetejét megkenjük zsiradékkal, és aranybarnára sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 087
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
112 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi receptek, szilveszter
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: rétes
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sós rétes

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

165
laskagomba 300 g
csiperkegomba 300 g
cukkini 250 g
újhagyma 5 db
provence-i fűszerkeverék 0 ízlés szerint
réteslap 3 db
zsemlemorzsa 3 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vaj 1 ek