r
Nosalty Logó

Vaníliás mézes krémes

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
helena26
Vaníliás mézes krémes
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 6% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 1560 kcal
  • 6% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 6229 kcal
  • 6% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 280 kcal
  • 6% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    24 g

Zsír

  • Összesen
    61.3 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    221 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1091.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    310 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    333 mg
  • Nátrium
    287 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    227.7 g
  • Cukor
    101 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    98.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    401 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    106 mg
  • Retinol - A vitamin:
    393 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    155 micro
Összesen 1560 kcal
  • 6% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    96.1 g

Zsír

  • Összesen
    245.2 g
  • Telített zsírsav
    140 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    65 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    883 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4366.3 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    212 mg
  • Kálcium
    1239 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    398 mg
  • Foszfor
    1332 mg
  • Nátrium
    1149 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    910.6 g
  • Cukor
    405 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    395.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1603 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    197 micro
  • Kolin:
    424 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1571 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    349 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    621 micro
Összesen 6229 kcal
  • 6% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    11.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    196.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    60 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    17.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 280 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A pudingport elkeverjük a 6 dcl tejjel,liszttel a cukorral és sűrűre főzzük .
  2. A tésztához való anyagokat összedolgozzuk, és három részre osztjuk.
  3. Külön-külön kinyújtjuk, és fordított tepsin megsütjük,amit előtte megvajazunk.
  4. A tejet,pudingport és a cukrot sűrű krémmé főzzük. Még melegen,de nem forrón belekeverjük a tejfölt. Hidegen a vajjal habosra keverjük mixerrel. A lapokat megtöltjük krémmel.
  5. A csokoládét gőz fölött vajjal felolvasztjuk, és a megtöltött süteményre simítjuk.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 40x30
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 9 alkalommal
  • Receptkönyvben: 267
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 33535
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 23.

Ajánló

 A krémet tejforralóban készítem,mert nem kell félni,hogy kifut,vagy leég az edényben. Egyszerre belekeverem a tejbe a pudingport és a cukrot ,úgy főzöm meg.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
helena26 458 recept

Ezt a süteményt egy újságban találtam, és annyira jól nézett ki, hogy megsütöttem, de nem bántam meg.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek