Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vaníliás bundás kenyér eperrel

Vaníliás bundás kenyér eperrel
Vaníliás bundás kenyér eperrel
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszer egy Nigella részben láttam meg az édes bundás kenyeret, és rögtön ki is próbáltam. Azóta már variálgattam sokat, de ez az epres verzió eddig a legjobb. Tudom, idegen kicsit édesen ez az étel, de finom. Kalácsot is lehet a kenyér helyett használni, viszont akkor már cukor nem szükséges bele.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat a tejjel felverjük, a vaníliás és sima cukrot elkeverjük benne.
  2. Belemártjuk a kenyérszeleteket, és olajban kisütjük.
  3. Eperszeleteket halmozunk a tetejére, még egy kis porcukor, és lehet enni.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 495
elküldve: 1
receptkönyvben: 59
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kókuszos_Lány

Mióta szakács: 2012.01.01.
82 recept

receptjellemzők

konyha: angol
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: desszert

egyéb elnevezések

édes bundás kenyér, epres bundás kenyér, vaníliás bundás kenyér

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

574
tojás 2 db
tej 2 dl
vanília kivonat 1 kávéskanál
porcukor 1 ek
eper 20 dkg
kenyér 6 szelet