Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Triplasajtos toast

Triplasajtos toast
Triplasajtos toast
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ropogós, triplasajtos toast, amivel az ebédig biztosan kihúzod! ;)

Megújult Rama Classic – a finomság új élménye!

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A toast kenyerek mindkét oldalát megkenjük Rama margarinnal.
  2. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd ráhelyezzük a kenyérszeleteket. A sajtszeleteket fele-fele mennyiségben rárakjuk a kenyerekre.
  3. Néhány percig pirítjuk így, majd amikor kapott egy kis színt a kenyerek alja, egymásra borítjuk őket. Hogy a kenyér is tökélesen ropogós legyen és a sajt is kellőképpen megolvadjon, néhány percig tovább pirítjuk és egyszer közben megfordítjuk a szendvicset.
  4. Magában vagy salátával, frissen, melegen tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 26
össznézettség: 6 272
elküldve: 2
receptkönyvben: 43
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Rama

Mióta szakács: 2017.05.19.
12 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, uzsonna
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szendvics
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtos melegszendvics

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

811
cheddar sajt 3 dkg
trappista sajt 3 dkg
parmezán sajt 3 dkg
margarin 4 dkg
napraforgó olaj 1 ek
toast kenyér 2 szelet