Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Újhagymás rizskenyér

Újhagymás rizskenyér
Újhagymás rizskenyér
80 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Rizsből még sosem készítettem kenyeret, de kíváncsi voltam, működik-e? -Igen! :)

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sütőport és a sót. Egy másikban a rizst az újhagymával, majd hozzákeverjük a tojásokat. (A rizst jó, ha egy kicsit kihűtjük.)
  2. Sütőpapírral bélelt kalácsformában, 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük (az illatát érezni fogjuk, de gázsütőben kb. 60 percig tart).
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 362
elküldve: 2
receptkönyvben: 21
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

KajSzilvi

Mióta szakács: 2018.01.21.
8 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig, reggeli, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: kenyerek
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék rizsből és tésztából
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: köret
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

kenyér rizsből

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

107
basmati rizs 20 dkg
teljes kiőrlésű liszt 10 dkg
sütőpor 1 csomag
1 teáskanál
tojás 2 db
újhagyma 2 közepes db
újhagyma zöldje 5 közepes db