Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tzatziki Livi konyhájából

Tzatziki Livi konyhájából
Tzatziki Livi konyhájából
0 perc /
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt egy hely, ahonnan mindig rendeltünk tzatzikit gyros hússal, iszonyat jól készítették, de a tzatziki mindig kevésnek bizonyult. Így hát gondoltam egyet és utánanéztem, hogy készül, aztán saját szájízünkre formáltam, és kész.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Mindenképpen a fogyasztás előtt két nappal érdemes elkészíteni, mert akkor érik össze az íze.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Meghámozzuk az uborkát, vékony csíkokra lereszeljük, besózzuk, és kb negyed-fél órát pihentetjük.
  2. A két nagy tejfölt a nagy joghurttal, borssal, összezúzott fokhagymával összekeverjük.
  3. Az uborkát kinyomkodva, jó alaposan kifacsarva a tejfölös masszához keverjük.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 040
elküldve: 1
receptkönyvben: 38
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Szaboliv

Mióta szakács: 2013.11.05.
6 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: görög
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

joghurtos-fokhagymás-tejfölös uborka, görög uborkasaláta, tzatziki házilag

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

536
tejföl 900 g
joghurt 450 g
kígyóuborka 2 db
fokhagyma 4 gerezd
1 ek
bors 0 ízlés szerint