r
Nosalty Logó

Túrókrémes-pudingos piskóta

kathy55
Túrókrémes-pudingos piskóta
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

1295
Kalória
26.7g
Fehérje
139.9g
Szénhidrát
68.9g
Zsír
114.8g
Víz
271.1g
Koleszterin
1.7g
Élelmi rost
99g
Cukor
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 1295 kcal
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 5178 kcal
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 258 kcal
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    26.7 g

Zsír

  • Összesen
    68.9 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    271 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1921.8 g
  • Cink
    164 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    496 mg
  • Vas
    128 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    617 mg
  • Nátrium
    434 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    139.9 g
  • Cukor
    99 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    114.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    628 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    59 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    16 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    75 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    223 mg
  • Retinol - A vitamin:
    596 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    385 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    373 micro
Összesen 1295 kcal
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    106.9 g

Zsír

  • Összesen
    275.5 g
  • Telített zsírsav
    72 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    113 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    67 g
  • Koleszterin
    1084 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7687.3 g
  • Cink
    655 mg
  • Szelén
    126 mg
  • Kálcium
    1985 mg
  • Vas
    512 mg
  • Magnézium
    158 mg
  • Foszfor
    2470 mg
  • Nátrium
    1735 mg
  • Réz
    26 mg
  • Mangán
    21 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    559.6 g
  • Cukor
    396 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    459.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2513 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    26 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    238 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    302 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    162 micro
  • Kolin:
    894 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2385 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    1538 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1492 micro
Összesen 5178 kcal
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    13.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    382.1 g
  • Cink
    33 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    123 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    27.8 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    22.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    125 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    15 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    119 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 258 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához a tojásfehérjét kenény habbá verjük, majd belerakjuk a cukrot és a vaníliás cukrot, és addig keverük, míg el nem olvad.
  2. Ezután belekeverjük a tojássárgáját és a sütőporral elkevert lisztet is óvatosan.
  3. Kiolajozott, lisztezett tepsibe rakjuk, és előmelegített sütőben megsütjük.
  4. A krémhez a pudingot sűrűre főzzük a tejben, majd kihűtjük.
  5. A margarint habosra keverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, majd belekeverjük a túrót. Ezután hozzákeverjük a kihűlt pudingot, és fél órára hűtőbe rakjuk.
  6. A piskótát, ha kihűlt, kettévágjuk, és megtöltjük a krémmel. A tetejére is hagyunk egy kis krémet, és elkenjük rajta, majd csokit reszelünk rá.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p
  • Sütés ideje: 30 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 21x31

Finom és könnyű édesség.

Nosalty stories

További receptek

Legszaftosabb brownie

Íme egy brownie-recept, amit pont olyan, mint amilyennek lennie kell: masszív, kiadós, ragacsos, és nagyon csokis. Bárki használhatja alapnak! Az is, aki először készíti, és az is, aki ...

Gerzsenyi Flóra

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...