Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Toszkán csokoládétorta 2.

Toszkán csokoládétorta 2.
Toszkán csokoládétorta 2.
50 perc / előkészület: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tiszta csoki!

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Barna cukorral is kitűnő.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt 180°C-ra felfűtjük, egy kerek formát sütőpapírral kibélelünk.
  2. A csokit forró vízfürdőben a vajjal együtt felolvasztjuk.
  3. Elektromos habverõvel összekeverjük a lisztet, cukrot, tojást, míg egy világosabb massza nem lesz.
  4. A felolvadt csokit óvatosan hozzákeverjük, a formába öntjük, és kb. 35-45 percig sütjük.
  5. A torta a tetején kemény, belül krémes. A felvágás előtt hagyjuk teljesen kihűlni.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 26 cm
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 662
elküldve: 2
receptkönyvben: 188
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Tünde

Mióta szakács: 2010.10.25.
44 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 6 főre
fogás: desszert
alkalom: Valentin-nap

receptkategóriák

egyéb elnevezések

belül krémes csokitorta, étcsokoládés torta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

greenpearl
greenpearl / greenpearl Mon, 2010-08-30 11:27

Nagy sikert aratott finnyás gyermekemnél is, nem mellesleg tényleg egyszerű és kevés mosogatnivalóval jár. Köszi a receptet!

745
étcsokoládé 20 dkg
vaj 20 dkg
finomliszt 10 dkg
cukor 30 dkg
tojás 6 db