Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas szendvics Monique konyhájából

Tonhalas szendvics Monique konyhájából
Tonhalas szendvics Monique konyhájából
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bármilyen zöldsalátát tehetünk a tetejére, sőt még megspékelhetjük egy kis parmezán sajttal is. Sóz vízben pácolt halat vásároljunk, és barna kenyeret pirítsunk hozzá, amennyiben diétásabb szendvicset szeretnénk készíteni. Jó étvágyat hozzá!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Frissen facsart narancslét ajánlok hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megpirítjuk a kenyereket.
  2. A pesto szósszal megkenjük a kenyereket.
  3. A halat kicsit összetörjük, és a kenyérre halmozzuk, megsózzuk, egy kis citromot facsarunk rá.
  4. A zöldeket rátesszük a tetejére.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 669
elküldve: 1
receptkönyvben: 92
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Monique

Mióta szakács: 2013.04.06.
73 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: szendvics
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

halas szendvics, pestó szószos szendvics, diétás, friss, egyszerű, gyors, könnyű étel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

288
kenyér 2 szelet
tonhalkonzerv 10 dkg
lila hagyma 0.25 közepes db
pesto 4 teáskanál
koktélparadicsom 2 db
rukkola 2 dkg
citrom 1 db
0 ízlés szerint