r
Nosalty Logó

Tonhalas-kapribogyós reggeli süti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Gréti
Tonhalas-kapribogyós reggeli süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 277 kcal
  • 12% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1663 kcal
  • 12% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 249 kcal
  • 12% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    13.5 g

Zsír

  • Összesen
    12.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    980.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    202 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    359 mg
  • Nátrium
    359 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    78 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    89 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    437 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 277 kcal
  • 12% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    81 g

Zsír

  • Összesen
    72.3 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    122 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5885.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    205 mg
  • Kálcium
    1213 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    143 mg
  • Foszfor
    2157 mg
  • Nátrium
    2155 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    169.3 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    329.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    329 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    470 micro
  • K vitamin:
    109 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    85 micro
  • Kolin:
    103 mg
  • Retinol - A vitamin:
    279 micro
  • α-karotin
    103 micro
  • β-karotin
    534 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2624 micro
  • Lut-zea
    161 micro
Összesen 1663 kcal
  • 12% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    878.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    181 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    322 mg
  • Nátrium
    322 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    70 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    80 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    392 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 249 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy nagy keverőtálban összekeverjük a lisztet, sütőport, sót, borsot.
  2. Ha olívaolajos halat vettünk, akkor mindenestül mehet a tonhal bele. A kapribogyót és a koktélparadicsomot vágjuk apróbb darabokba, úgy szórjuk a lisztbe.
  3. Keverjünk bele ricottát és annyi olívaolajat, hogy teljesen lágy, szinte folyós tésztát kapjunk.
  4. Ezzel a keverékkel töltsük a kivajazott muffinformákat, és már mehetnek is a 180 fokra előmelegített sütőbe 15-20 percre sülni.
  5. Tálalás előtt hagyjuk hűlni pár percig, így könnyebb lesz kivenni a formából és a szánkat sem égetjük meg vele. Jó étvágyat hozzá!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 280
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 8537
  • Feltöltés dátuma: 2014. december 01.

Ajánló

Reggelire, uzsonnára szendvics helyett nagyszerűek a tonhalas minisütik! Adjuk mellé paradicsomlevet vagy teát.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Teljesen rákattantunk a muffinsütőben való sütésre. Mindent kipróbálunk benne. Nagy izgalom és újdonság a gyerekeknek.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 recept segítségével megmutatjuk, hogy a jénai nem csak egy...

Biztos sokunk konyhájában lakik egy masszív, mégis törékenynek tűnő, sokszínűen bevethető, mégis unalmasnak ható, kiváló kulináris adottságokkal rendelkező, mégis gyakran lenézett üvegedény, amit jénainak hívnak. De mégis mik ezek a kettős érzések a tállal kapcsolatban, és hogyan lehetne őket eloszlatni? Talán a legjobb út a megismerés felé néhány egyszerű, de nagyszerű recepten keresztül vezet? Egy próbát mindenképpen megér!

4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.