r
Nosalty Logó

Töltött padlizsán párolt zöldbabbal

NS
Töltött padlizsán párolt zöldbabbal
adag
Idő
p
Költség
költséges
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

1129
Kalória
77.6g
Fehérje
43.9g
Szénhidrát
73.6g
Zsír
891.6g
Víz
607.7g
Koleszterin
20.5g
Élelmi rost
26.4g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1129 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2259 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 98 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    77.6 g

Zsír

  • Összesen
    73.6 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    608 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2644.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    650 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    175 mg
  • Foszfor
    1045 mg
  • Nátrium
    679 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    43.9 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

Víz

  • Összesen
    891.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    662 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    83 mg
  • D vitamin:
    130 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    230 micro
  • Kolin:
    475 mg
  • Retinol - A vitamin:
    546 micro
  • α-karotin
    70 micro
  • β-karotin
    1250 micro
  • β-crypt
    240 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1110 micro
Összesen 1129 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    155.1 g

Zsír

  • Összesen
    147.2 g
  • Telített zsírsav
    71 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    1215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5289.6 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    161 mg
  • Kálcium
    1299 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    350 mg
  • Foszfor
    2091 mg
  • Nátrium
    1359 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    87.9 g
  • Cukor
    53 mg
  • Élelmi rost
    41 mg

Víz

  • Összesen
    1783.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1324 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    167 mg
  • D vitamin:
    260 micro
  • K vitamin:
    128 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    460 micro
  • Kolin:
    951 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1091 micro
  • α-karotin
    140 micro
  • β-karotin
    2500 micro
  • β-crypt
    480 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2220 micro
Összesen 2259 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    230.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    91 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    3.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    77.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    109 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    97 micro
Összesen 98 kcal

Elkészítés

  1. A darált húst félig megfőzzük bazsalikommal, sóval, borssal.
  2. Félbevágjuk a padlizsánt, kikanalazzuk a padlizsán magházát.
  3. A főtt tojást és a paprikát felaprítjuk.
  4. Megtöltjük a padlizsánt a következő sorrendben: hús, tojás, paprika, sajt.
  5. Ezt előmelegített sütőbe tesszük.
  6. Vajat rakunk serpenyőbe, ezen megpároljuk a zöldbabot egy nagyon kevés sóval.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Főzés ideje: 20 p
  • Sütés ideje: 20 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Padlizsán és zöldbab imádat könnyű étel formájában.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek