Töltött csirkemell bacon köntösben
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 15% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
856
kcal
- 15% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
3421
kcal
- 15% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
200
kcal
- 15% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 57.9 g
Zsír
-
Összesen 47.6 g
-
Telített zsírsav 16 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 19 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 382 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1989 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 75 mg
-
Kálcium 51 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 72 mg
-
Foszfor 612 mg
-
Nátrium 1171 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 42.9 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 235.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 193 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 60 mg
-
D vitamin: 67 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 19 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 177 micro
-
Kolin: 331 mg
-
Retinol - A vitamin: 119 micro
-
α-karotin 9 micro
-
β-karotin 766 micro
-
β-crypt 236 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 328 micro
Összesen
856
kcal
- 15% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 231.4 g
Zsír
-
Összesen 190.2 g
-
Telített zsírsav 62 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 76 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 30 g
-
Koleszterin 1529 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7955.9 g
-
Cink 14 mg
-
Szelén 299 mg
-
Kálcium 204 mg
-
Vas 17 mg
-
Magnézium 290 mg
-
Foszfor 2447 mg
-
Nátrium 4682 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 171.4 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 941.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 772 micro
-
B6 vitamin: 6 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 241 mg
-
D vitamin: 267 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 74 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 707 micro
-
Kolin: 1323 mg
-
Retinol - A vitamin: 476 micro
-
α-karotin 38 micro
-
β-karotin 3063 micro
-
β-crypt 946 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1313 micro
Összesen
3421
kcal
- 15% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13.6 g
Zsír
-
Összesen 11.2 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 90 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 466.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 18 mg
-
Kálcium 12 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 144 mg
-
Nátrium 275 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 10.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 55.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 45 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 41 micro
-
Kolin: 78 mg
-
Retinol - A vitamin: 28 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 180 micro
-
β-crypt 55 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 77 micro
Összesen
200
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Egy gáztepsibe sütőpapírt helyezünk, amelyre függőlegesen egymás mellé helyezzük a baconszeleteket.
- A baconre ráfektetetjük a kiklopfolt, valamint sózott és borsozott csirkemell-szeleteket szintén függőlegesen.
- A csirkemell tetejére ráfektetjük a szeletelt sonkákat.
- Elkészítünk 5 tojásból rántottát, amelyet ízesítünk sóval, borssal. Díszítésnek piros kaliforniai paprikát vagy metélőhagymát vágunk bele, hogy színes legyen.
- A rántottát rákanalazzuk a sonkára, és a sütőpapír segítségével az egészet szépen feltekerjük.
- Végül a sütőpapírt visszafektetjük a tepsire, és addig sütjük, amíg a bacon pirosra sül.
- Úgy kell fordítani, hogy a bacon végei alul legyenek, így nem esik szét, és szépen egyben maradnak.
- Köretnek petrezselymes rizst készítetünk hozzá, de bármi mást is el tudok hozzá képzelni.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 60 perc
- Receptkönyvben: 187
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 18716
- Feltöltés dátuma: 2011. március 04.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Egy kolléganőmtől tanultam.