r
Nosalty Logó

Tojásos töltött buci

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Dacota
Tojásos töltött buci
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
165 °C
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 544 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2171 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 193 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    24.7 g

Zsír

  • Összesen
    29 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    280 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1563.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    318 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    372 mg
  • Nátrium
    754 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.9 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    143.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    223 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    91 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    132 micro
  • Kolin:
    212 mg
  • Retinol - A vitamin:
    201 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    268 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    814 micro
Összesen 544 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    98.8 g

Zsír

  • Összesen
    116 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    1119 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6253.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    200 mg
  • Kálcium
    1272 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    241 mg
  • Foszfor
    1488 mg
  • Nátrium
    3017 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    183.4 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    573.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    893 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    246 micro
  • K vitamin:
    365 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    526 micro
  • Kolin:
    849 mg
  • Retinol - A vitamin:
    804 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1070 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3254 micro
Összesen 2171 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    552.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    267 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    75 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    95 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    288 micro
Összesen 193 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kenyér tetejét V alakban bemetsszük, és kibelezzük. Fontos, hogy puha kenyértípust válasszunk, mert ha nem, sütés közben élvezhetetlenre szárad.
  2. A bacont felvágjuk, és megpirítjuk. Szűrőkanállal kivesszük a zsírból.
  3. A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a bacont, a tejszínt, és a karikára vágott újhagymát, sózzuk, borsozzuk.
  4. Belereszeljük a sajtot. Jól összekeverjük, majd beletöltjük a kenyérbe. Előmelegített sütőbe toljuk, majd kb. 20 percig sütjük, amíg a tojás fel nem púposodik, és meg nem szilárdul.
  5. Kivesszük, majd szeletekre vágjuk, és azonnal tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 165 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 440
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 56
  • Össznézettség: 18024
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 09.

Ajánló

Készíthetjük bacon helyett bármilyen más felvágottal, és gruyer helyett más sajttal is.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Pár perc alatt elő tudjuk készíteni, és arra a 20 percre, amíg elkészül, vissza is bújhatunk az ágyba!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek