Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tenger gyümölcsei paella chorizo-val

Tenger gyümölcsei paella chorizo-val
Tenger gyümölcsei paella chorizo-val
60 perc / előkészület: 25 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A BBC GoodFood magazin augusztusi számában jelent meg ez a recept "a világ legkönnyebb paellája" címmel. Imádom a tengeri finomságokat, ezért rögtön ki kellett próbálnom. Jelentem, tényleg ez a világ legkönnyebb paellája és tényleg nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Pároljuk üvegesre a pórét az olajban. Adjuk hozzá a kolbászt és süssük, amíg ki nem olvad a zsírja. Szórjuk meg kurkumával, adjuk hozzá a rizst és keverjük jól össze. Öntsük fel a levessel és forraljuk fel. Kis lángon főzzük 15 percig, időnként keverjük meg.
  2. Adjuk hozzá a zöldborsót, majd 5 perc főzés után a tenger gyümölcseit is. Főzzük további 2 percig, vagy amíg minden meg nem puhul. Fűszerezzük ízlés szerint, majd tálaljuk egy citromgerezddel.

 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 760
elküldve: 2
receptkönyvben: 60
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Na ezt süsd ki!

Mióta szakács: 2012.02.05.
47 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: spanyol
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

paella, zöldséges rizs a tenger gyümölcseivel, spanyol paella

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

560
póréhagyma 1 közepes db
olívaolaj 1 ek
chorizo 10 dkg
kurkuma 1 tk
rizs 30 dkg
szárnyas alaplé 1 l
zöldborsó 20 dkg
tenger gyümölcsei mix 40 dkg