Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-babos csirkemell

Tejszínes-babos csirkemell
Tejszínes-babos csirkemell
65 perc / előkészület: 25 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Rizs volt mellé a köret. Díszítésnek főtt tojásból készítettem mellé figurákat, aminek paradicsom szelet a sapkájuk, bors szem a szemük és az orruk, sárgarépa cikk a szájuk és fodros petrezselyem a hajuk.:)))

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Csirkemellfilét felkockázzuk, és felhevített olajon sütjük. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk, és meghintjük tárkonnyal.
  2. Amikor a hús kicsit megpirult, hozzáadjuk a felkockázott lilahagymát és a leöblített babkonzervet.
  3. Tejszínt kikeverjük a liszttel, és besűrűsítjük vele a ragut, amikor teljesen megsült a hús.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 782
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1122 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes csirkemell, tejszínes csirkemell babbal

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

mocsika
mocsika Thu, 2014-07-31 13:29

Ez a díszítés valami fantasztikus!Egyszerű,kreatív és nagyon mutatós!Ügyes vagy!

669
csirkemell filé 80 dkg
vörösbab 30 dkg
lila hagyma 2 közepes db
főzőtejszín 2 dl
finomliszt 2 csapott ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tárkony 1 kk
napraforgó olaj 5 ek