Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös gombamártással sült hagymás csirkecomb

Tejfölös gombamártással sült hagymás csirkecomb
Tejfölös gombamártással sült hagymás csirkecomb
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Isteni finom étel :)

hozzávalók / 4 adag

húshoz

tejfölös gombához

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, besózzuk. Olajjal kikent tepsibe egymás mellé fektetjük.
  2. A bort aláöntjük, a hagymát a húsra szeleteljük, alufóliával letakarva előmelegített sütőben sütjük.
  3. Közben a szeletelt gombát olajon megpirítjuk, kissé megsózzuk, fűszerezzük. Meghintjük liszttel, 1-2 percig pirítjuk, majd a tejfölt ráöntjük.
  4. Kevergetve főzzük pár percig, és besűrűsítjük, majd felaprított petrezselyemmel fűszerezzük.
  5. Ezt a sűrű gombamártást a félig puha csirkecombra kenjük, majd a sütőbe visszatolva fedetlenül készre sütjük.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 111
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1129 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös gombamártásos csirkecomb, sütőben sült gombamártásos hagymás csirkecomb, tejfölös gombamártással sült csirkecomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1069
csirke felsőcomb 8 db
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1.5 dl
fehérbor 1.5 dl
vöröshagyma 2 közepes db
napraforgó olaj 0.5 dl
gombakonzerv 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 2 csapott ek
tejföl 3 dl
petrezselyem 0 ízlés szerint