r
Nosalty Logó

Tejes pite baracklekvárral

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Tejes pite baracklekvárral
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez

A tálaláshoz

Összesen 742 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez

A tálaláshoz

Összesen 2964 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez

A tálaláshoz

Összesen 227 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    19.5 g

Zsír

  • Összesen
    31.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    225 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    621.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    189 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    206 mg
  • Nátrium
    151 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    91.7 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    60 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    322 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    189 mg
  • Retinol - A vitamin:
    308 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    168 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    318 micro
Összesen 742 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    78.1 g

Zsír

  • Összesen
    124.9 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    900 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2484.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    182 mg
  • Kálcium
    757 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    102 mg
  • Foszfor
    825 mg
  • Nátrium
    603 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    366.9 g
  • Cukor
    126 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    240 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1288 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    104 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    197 micro
  • Kolin:
    757 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1232 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    671 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1274 micro
Összesen 2964 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    9.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    190.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.1 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    99 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    51 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    98 micro
Összesen 227 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez

A tálaláshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét egy pici sóval kemény habbá verjük.
  2. A tojássárgáját a vajjal, a liszttel, a tejjel és a cukorral simára keverjük, majd hozzáadjuk a vaníliarúd kikapart belsejét és a habot.
  3. Egy közepes méretű tepsit kivajazunk és lisztezünk.
  4. A masszát a tepsibe töltjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
  5. A kihűlt süteményt kockára szeljük, és porcukorral meghintve, baracklekvárral tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 10996
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 04.

Ajánló

Gyors, egyszerű és laktató. :)

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Hirtelen édességvágyat kellett csillapítani, így a fellelhető hozzávalókból gyorsan összedobtam ezt az egyszerű finomságot. :-)

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Köszönöm ezt a receptet, még nem csináltam tejes pitét, tegnap a te recepted alapján volt az els? alkalom. Elég nagy adag lett, és mára csak pár szelet maradt bel?le. :)

Törölt felhasználó

Kedves gezsir! Örülök,hogy ízlett :)

Hozzávalók

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek