Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejben sült csirkecomb almával

Tejben sült csirkecomb almával
Tejben sült csirkecomb almával
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az ablakpárkányon lévő ládákba megvettem az idei első friss fűszernövényeket. Boldogan kezdtem el végre újra használni a rozmaringot, kakukkfüvet, bazsalikomot a téli szárítottak helyett. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. Erős lángon, kevés olajon megpirítjuk mindkét oldalukat.
  2. A serpenyőbe a combok köré szórjuk a megpucolt, felkockázott almákat és a karikára vágott fokhagymát. A rozmaring leveleit letépdessük, meghintjük vele a combokat, almakockákat. Ráöntjük a tejet.
  3. Nagyon kicsi lángon fedél alatt puhára pároljuk a húst. Átrakjuk a combokat egy sütőtálba.
  4. A serpenyőben visszamaradt szaftot szitán áttörjük egy kislábosba. A keményítőt egy evőkanálnyi hideg vízzel elkeverjük, ezzel csendes forrás közben besűrítjük a szaftot. Ráöntjük a combokra, majd pár perc alatt a sütőben kicsit lepirítjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 678
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
286 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

almás csirke

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

518
csirkecomb 2 db
alma 2 nagy db
fokhagyma 2 gerezd
tej 2 dl
rozmaring 2 szál
étkezési keményítő 1 csapott ek
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint