Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tatár beefsteak hátszínből

Tatár beefsteak hátszínből
Tatár beefsteak hátszínből
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez az a beefsteak, ahogy mi szeretjük. Valaki savanykásabban, több mustárral eszi, esetleg kapribogyót is rak bele. Valaki konyakkal megbolondítja, vöröshagymát aprít hozzá. A worcestershire szósz is csodákra képes a hússal, úgy ahogy az aprított petrezselyem, vagy esetleg egy kevés köménymag. A lényeg a jó minőségű marhahús. Én a bélszínt sajnálom tatárra és nem is olyan jó az íze, mint a hátszíné, vagy a rostélyosé.

hozzávalók / 8 adag

ajánlat

Meleg pirítóssal, vastagon megkenve.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajat és a húst is tartsuk szobahőn, mielőtt hozzálátunk az ételhez.
  2. Ha a vaj puha már, törjük össze villával az összes hozzávalót. (Én frissen szeretem, lágyan, krémesen.)
  3. De 1 éjszaka a hűtőben jót tesz az ízének egyesek szerint.
  • költség: 2600 Ft
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 88 275
elküldve: 2
receptkönyvben: 112
elkészítve: 8/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Norbi06

Mióta szakács: 2012.03.22.
121 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

tatár beefsteak, fűszeres nyers marhahátszín, hideg húskrém marhahátszínből

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

398
marha hátszín 1 kg
tojássárgája 2 db
teavaj 10 dkg
mustár 5 ek
ketchup 4 ek
fokhagyma 8 gerezd
fűszerpaprika 6 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint