Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tárcsán sült tarja

Tárcsán sült tarja
Tárcsán sült tarja
45 perc / előkészület: 25 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyársaláskor ez is az asztalra kerül.

hozzávalók / 8 adag

ajánlat

Salátát, sült burgonyát és hagymás ketchupot adok mellé. Jó étvágyat hozzá!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tarját előző este bepácoljuk. A fűszersót összekeverjük annyi olajjal, ami majd teljesen ellepi a húsokat. A hagymát karikákra vágjuk. A tarját megsózzuk, borsozzuk, és megkenjük mustárral mindkét oldalát. A hagymakarikákkal felváltva rétegezzük egy tálba a mustáros hússzeleteket, és 1 -2 napig állni hagyjuk.
  2. A tárcsára öntünk egy kicsit a pácoló olajból, és a húsokat lassú tűzön (kb 20 perc / adag) megsütjük.
  3. A végén a hagymakarikákat is megdinszteljük, és a húsokra tesszük.

  • költség: 2300 Ft
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 47 320
elküldve: 7
receptkönyvben: 474
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Edit

Mióta szakács: 2010.01.31.
149 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

pácolt hagymás tarja tárcsán sütve, hagymás sertéshús tárcsán sütve

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

509
sertéstarja 2 kg
vöröshagyma 4 közepes fej
fűszersó 60 g
mustár 1 ek
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 ek