r
Nosalty Logó

Sztracsatella torta sütés nélkül

InDián
Sztracsatella torta sütés nélkül
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A torta alapjához

A krémhez

1105
Kalória
14.8g
Fehérje
139.2g
Szénhidrát
54.7g
Zsír
98.9g
Víz
130g
Koleszterin
4.8g
Élelmi rost
74.2g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A torta alapjához

A krémhez

Összesen 1105 kcal
  • 5% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A torta alapjához

A krémhez

Összesen 4415 kcal
  • 5% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A torta alapjához

A krémhez

Összesen 347 kcal
  • 5% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.8 g

Zsír

  • Összesen
    54.7 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    130 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    649.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    111 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    136 mg
  • Nátrium
    349 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    139.2 g
  • Cukor
    74 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    98.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    358 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    349 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    93 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 1105 kcal
  • 5% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59.2 g

Zsír

  • Összesen
    218.7 g
  • Telített zsírsav
    133 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    520 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2599.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    446 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    194 mg
  • Foszfor
    542 mg
  • Nátrium
    1395 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    556.8 g
  • Cukor
    297 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

Víz

  • Összesen
    395.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1433 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1397 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    371 micro
  • β-crypt
    149 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    146 micro
Összesen 4415 kcal
  • 5% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    17.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    204.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    43 mg
  • Nátrium
    110 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    43.8 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    31.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    113 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    110 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 347 kcal

Elkészítés

A torta alapjához

  1. A kekszet összetörjük apró darabokra, összedolgozzuk az olvasztott vajjal, egy tortaforma aljába nyomkodjuk, és hagyjuk a hűtőben megdermedni.

A krémhez

  1. Összekeverjük a joghurtot a porcukorral, a reszelt csokival, narancslével. A már felvert tejszínhez hozzáadjuk a kész zselatint, és belekeverjük a joghurtos krémbe.
  2. Ezután a már megdermedt kekszes alapra öntjük, és visszatesszük a hűtőbe, amíg szépen össze nem áll.
  3. A végén még díszíthetjük a tetejét maradék reszelt csokival.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p

Aki szereti a sztracsatellát, annak ez mindenképpen egy nyerő sütemény lesz. Egyszerűen elkészíthető, nem kell sütni, és isteni finom. :)

További receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Lakos Benedek

Legegyszerűbb csokitorta

Szaftos és puha, mélyen kakaós ízű piskóta, valamint közé rétegelt karakteres, lágy csokikrém: igen, ez az a csokitorta, amiről mindig is álmodtál! Pofonegyszerű megsütni, a ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek