Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szilvás pite Konyhatitok módra

Szilvás pite Konyhatitok módra
Szilvás pite Konyhatitok módra
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nekem ez az első olyan receptem, amit önállóan készítettem el.

hozzávalók / 5 adag

ajánlat

El lehet készíteni meggyel és barackal egyaránt.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Mixerrel összekeverjük a hozzávalókat.
  2. Tepsibe öntjük a nyers tésztát.
  3. Rárakjuk a fél szilvákat (felfelé a vágott fele!).
  4. Finomabb lesz, ha szórunk rá cimetet is (fahéj).
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 964
elküldve: 2
receptkönyvben: 80
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Konyhatitok

Mióta szakács: 2012.08.20.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, uzsonna
szakács elkészítette: párszor készített receptek
konyhatitkok: nagyi receptjei
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pite
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 5 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

szilvás lepény, szilvás-fahéjas sütemény

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

2218
tojás 4 db
cukor 3 bögre
napraforgó olaj 5 dl
tej 5 dl
finomliszt 6 bögre
sütőpor 1 csomag
vaníliás cukor 2 csomag
szilva 25 db
fahéj 1 kávéskanál