Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szerecsendiós póréhagymakrémleves

Szerecsendiós póréhagymakrémleves
Szerecsendiós póréhagymakrémleves
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindenféle krémlevest nagyon szeretünk. Szombati vacsoránk előételeként készült.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A póréhagymát felkarikázzuk, a vajon átfuttatjuk, lefedjük, és 10 percig pároljuk, majd rádobjuk a zúzott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, felöntjük a zöldség vagy húslével, hozzáadjuk a kis kockára vágott krumplit. Addig főzzük, míg a krumpli puha nem lesz.
  2. Amikor megpuhult, hozzáadjuk a tejszínt. Botmixerrel simára turmixoljuk. Visszatesszük a tűzre, és egyet forralunk rajta.
  3. Tálalás előtt még egy kis darab vajat beleolvasztunk, frissen reszelt szerecsendióval kínáljuk.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 6 846
elküldve: 2
receptkönyvben: 168
elkészítve: 12/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Mercedes

Mióta szakács: 2011.08.22.
302 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

póréhagymakrémleves, tejszínes pórékrémleves, póréhagymakrémleves szerecsendióval

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

203
póréhagyma 1 db
burgonya 1 db
vaj 5 dkg
zöldség alaplé 1 l
fokhagyma 3 gerezd
főzőtejszín 2 dl
szerecsendió 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint