Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csicseriborsó-krémleves

Csicseriborsó-krémleves
Csicseriborsó-krémleves
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindig tartok itthon egy üveg csicseriborsót, mert nagyon változatosan elkészíthető, és nagyon laktató.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Pici olajon pár perc alatt pirítsuk meg a felkockázott hagymát, dobjuk rá a fokhagymát, és további kb. fél percig pirítsuk.
  2. Adjuk hozzá a csicseriborsót, alaplevet, sózzuk, borsozzuk, és kb. 15 perc alatt főzzük teljesen puhára.
  3. Turmixoljuk le az egészet.
  4. Adjuk hozzá a tejszínt, és forraljuk össze.
  5. Tálalásnál tegyünk bele pár csepp limelevet.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 29
össznézettség: 1 177
elküldve: 1
receptkönyvben: 38
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Anya Konyha . hu

Mióta szakács: 2019.02.03.
5 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csicseri-krémleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

580
csicseriborsó 0.5 kg
olívaolaj 2 ek
vöröshagyma 1 kis db
fokhagyma 2 gerezd
alaplé 1 l
főzőtejszín 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
limelé 2 csepp