Sütőben sült petrezselymes burgonya
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Évi néni
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 2% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
200g burgonya116 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
1g petrezselyem0 kcal
-
6g kacsazsír0 kcal
Összesen
116
kcal
- 2% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
1000g burgonya578 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
6g petrezselyem2 kcal
-
30g kacsazsír0 kcal
Összesen
580
kcal
- 2% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
96.5g burgonya56 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0.6g petrezselyem0 kcal
-
2.9g kacsazsír0 kcal
Összesen
56
kcal
- 2% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.1 g
Zsír
-
Összesen 0.1 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 153.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 20 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 35 mg
-
Foszfor 86 mg
-
Nátrium 10 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 26.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 119.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 5 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 31 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 23 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 24 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 62 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 80 micro
Összesen
116
kcal
- 2% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.6 g
Zsír
-
Összesen 0.7 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 766.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 98 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 176 mg
-
Foszfor 431 mg
-
Nátrium 48 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 131.6 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 16 mg
VÍZ
-
Összesen 599.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 25 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 156 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 113 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 122 micro
-
Kolin: 92 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 311 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 401 micro
Összesen
580
kcal
- 2% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.5 g
Zsír
-
Összesen 0.1 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 74 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 9 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 42 mg
-
Nátrium 5 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 57.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 15 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 9 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 30 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 39 micro
Összesen
56
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A burgonyákat héjastól jó alaposan megmossuk, negyedekre vágjuk.
- Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk petrezselyemmel, tetejére kevés kacsazsírt teszünk, fóliával lefedve 20 perc alatt sütőben megpároljuk, majd 10 perc alatt a fóliát levéve megpirítjuk.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Tepsi mérete: 25x20
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 102
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 17
- Össznézettség: 24895
- Feltöltés dátuma: 2012. február 20.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Évi néni
1830 recept
Fasírthoz készítettem.