Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült zellerhasáb

Sült zellerhasáb
Sült zellerhasáb
50 perc / előkészület: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha imádod a sült krumplit, de nem akarod folyton azt majszolni, és kipróbálnál valami újat, akkor ez a sült zeller pont neked való! Fűszeres, édeskés, és nagyon finom!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zellert megtisztítjuk, majd akkora hasábokat vágunk belőle, amekkorában a sült krumplit szeretjük.
  2. Egy jól zárható zakcsóba tesszük, meglocsoljuk az olajjal, lezárjuk, majd alaposan összerázzuk, hogy mindenhol bevonja.
  3. Megszórjuk a paprikával, frissen őrölt borssal (és kedvünk szerint bármilyen fűszerrel), majd újra jól összerázzuk.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsire terítjük, és 200 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt aranybarnára sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 122
elküldve: 6
receptkönyvben: 163
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: 1

szakács

Juci&Maci

Mióta szakács: 2016.12.19.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

sült zeller, fűszeres zeller

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

80
zeller 1 nagy db
napraforgó olaj 2 ek
fűszerpaprika 1 teáskanál
bors 0.5 teáskanál
0 ízlés szerint