Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült retek Witchtől

Sült retek Witchtől
Sült retek Witchtől
18 perc / előkészület: 10 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mi a fenének kell a retket megsütni? Hát, csípős! A lánykám ugyan szereti a csípőset, de nem tudja megenni, ezzel az ázsiai beütéssel pedig igazán érdekes.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Mi pirítós kenyérre kent friss házi sajttal és limelével meglocsolva ettük.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A retket megpucoljuk, megmossuk, négybe vágjuk. A szezámmagot száraz serpenyőben megpirítjuk, kiszedjük egy tálba, félrerakjuk.
  2. A felhevített olajon pár percig sütjük a retket, meglocsoljuk a szójaszósszal, meghintjük a karikára vágott újhagymával. További 1-2 percig sütjük.
  3. A tűzről lehúzva rászórjuk a szezámmagot meg a lenmagot.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 322
elküldve: 0
receptkönyvben: 53
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
719 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

sült retek szójaszósszal, sült retek ázsiai beütéssel

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

67
retek 40 dkg
szezámolaj 1 ek
szójaszósz 2 ek
újhagyma 2 közepes db
újhagyma zöldje 2 közepes db
szezámmag 1 ek
lenmag 1 teáskanál