Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült libamáj Hobbycheftől

Sült libamáj Hobbycheftől
Sült libamáj Hobbycheftől
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy kis finom nasi.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A májat megpucoljuk, betesszük egy tálkába, öntünk rá tejet, s betesszük a hűtőbe.
  2. Másnap egy serpenyőben zsírt olvasztunk, belehelyezzük a májat, mellérakjuk a négybe vágott fokhagymát, vöröshagymát. Jól átsütjük mindkét oldalán, kb. 15 perc alatt. A végén fűszerezzük.
  3. Zsemlével, a sült hagymával és savanyúsággal fogyasszuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 385
elküldve: 0
receptkönyvben: 39
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, vacsora
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

libamáj sütve, libamáj libazsírban sütve, hagymás libamáj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1176
libamáj 15 dkg
tej 1 dl
libazsír 10 dkg
vöröshagyma 0.5 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
fekete bors 1 csipet
csípős fűszerpaprika 1 csipet