Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült krumplipüré virslivel

Sült krumplipüré virslivel
Sült krumplipüré virslivel
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az interneten találtam a receptet, egy kicsit változtattam rajta, finom, bár lehet, hogy a képen nem mutat túl jól, melegen tálaltam, így nem sikerült szépen kiszedni. Melegen és hidegen is finom, hidegen jól vágható.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk, és az olajon aranybarnára sütjük, majd rárakjuk a felkarikázott virslit, és pár perc alatt átpirítjuk.
  2. A burgonyát kockákra vágjuk, sós vízben megfőzzük, leszűrjük, majd pépesítjük, és hozzákeverjük a joghurtot, majd a hagymás virslit.
  3. Egy jénait kiolajozunk, belesimítjuk a virslis pürét, a tetejére kanállal két mélyedést készítünk, beleütjük a tojásokat, és 180 fokon kb. 30 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 632
elküldve: 1
receptkönyvben: 34
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

burgonyapürés virsli, virslis tört krumpli

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

914
burgonya 75 dkg
joghurt 1 dl
vöröshagyma 1 közepes db
füstölt virsli 30 dkg
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 ek
tojás 2 db