Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült krémes krumpli

Sült krémes krumpli
Sült krémes krumpli
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Köretnek is kitűnő, de önmagában is megállja a helyét a tányéron.:)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Meghámozzuk a krumplikat, és felszeleteljük 0,5 cm vastagra.
  2. Meghámozzuk a hagymákat is, és azt is ugyanúgy szeleteljük, mint a krumplit.
  3. Előveszünk egy kis méretű jénait, és rétegezve beletesszük a hozzávalókat, a rétegek között ételízesítővel szórjuk meg a krumplikat (ízlés szerint).
  4. Ha az utolsó réteget is lefektettük, akkor ráöntjük a tejszínt, és alufóliával lefedjük.
  5. Előmelegített sütőben 20 percig sütjük kis lángon.
  6. A sütési idő elteltével levesszük a fóliát, és visszatesszük még 10 percre, hagyjuk kicsit pirulni a tetejét, és már tálalásra kész.
  7. Jó étvágyat kívánok!
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 146
elküldve: 1
receptkönyvben: 198
elkészítve: 3/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Amy Moonrose

Mióta szakács: 2013.04.05.
73 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejszínes sült burgonya, hagymás-tejszínes sült krumpli, sült krumpli

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

250
burgonya 3 közepes db
vöröshagyma 2 db
főzőtejszín 200 ml
ételízesítő 0 ízlés szerint