Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült gomba

Sült gomba
Sült gomba
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Önálló fogásként vagy köretként.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát megpucoljuk, a szárakat levágjuk, a nagyobbakat elfelezzük vagy négybe vágjuk. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk. A hagymát apróra vágjuk, a fokhagymát a kés lapjával szétnyomjuk.
  2. Egy nagy serpenyőt felhevítünk, a gombát beleszórjuk és sütjük, míg elkezd barnulni, akkor a vajat, a hagymát, a kakukkfüvet és a fokhagymát hozzáadjuk. Csökkentsük egy kicsit a hőmérsékletet. Sóval, borssal ízesítsük, és süssük tovább, míg az egész víz elpárolog.
  3. Hozzákeverjük a petrezselymet, és ha szükséges, sóval, borssal ízesítsük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 1 286
elküldve: 1
receptkönyvben: 53
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport
alkalom: húsvét, karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret

egyéb elnevezések

gombaköret fűszeresen

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

115
csiperkegomba 500 g
vöröshagyma 1 kis db
fokhagyma 1 gerezd
vaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 ek