Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos-sajtos rántott hús

Spenótos-sajtos rántott hús
Spenótos-sajtos rántott hús
70 perc / előkészület: 40 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyermekkorom nagy kedvence!

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kikloffoljuk, ételízesítővel ízesítjük.
  2. Fogunk egy szelet husit, rátesszük a spenót levelet, és a közepébe sajtot rakunk.
  3. Felgöngyöljük, és ha kell, megtűzzük fogvájóval, és a végén panírozzuk.
  4. Panírozás: lisztbe forgatjuk a húst, majd felvert tojásba, és végül zsemle- vagy kenyérmorzsába hempergetjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 938
elküldve: 6
receptkönyvben: 331
elkészítve: 6/16
Facebookon megjelent: -

szakács

Nyuszimusz

Mióta szakács: 2012.05.14.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

göngyölt rántott husi, spenóttal töltött csirkemell rántva, rántott karaj spenóttal és sajttal töltve

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Pista39
Pista39 Fri, 2013-02-22 18:53

Kedves Nyuszimusz!
Nagyon jó recept. A spenót nagyon jól harmonizál a sajttal és a hússal.
Kösz:
Pista

1509
csirkemell filé 100 dkg
sajt 20 dkg
spenót 10 dkg
tojás 3 db
zsemlemorzsa 25 dkg
ételízesítő 0 ízlés szerint
finomliszt 20 dkg
napraforgó olaj 5 dl