r
Nosalty Logó

Őszibarackos-sajtos csirkemell bundában

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Fahéj
Őszibarackos-sajtos csirkemell bundában
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 15% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1154 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 4609 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 251 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68 g

Zsír

  • Összesen
    73.5 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    295 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2039 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    297 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    739 mg
  • Nátrium
    815 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.2 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    255.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    165 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    268 mg
  • Retinol - A vitamin:
    154 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    107 micro
  • β-crypt
    43 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    182 micro
Összesen 1154 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    271.8 g

Zsír

  • Összesen
    294 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    122 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    80 g
  • Koleszterin
    1181 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8156 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    329 mg
  • Kálcium
    1186 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    391 mg
  • Foszfor
    2958 mg
  • Nátrium
    3260 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    208.9 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    1021.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    659 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    78 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    134 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    96 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    335 micro
  • Kolin:
    1072 mg
  • Retinol - A vitamin:
    617 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    430 micro
  • β-crypt
    172 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    727 micro
Összesen 4609 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.8 g

Zsír

  • Összesen
    16 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    443.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    161 mg
  • Nátrium
    177 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 251 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húsokat lapjában kettévágjuk, kiklopfoljuk, gyengén megsózzuk, csipetnyi szerecsendióval megszórjuk, ha szeretjük az ízét.
  2. A fél őszibarackokat kettévágjuk, hogy negyedek legyenek. A sajtot 8 egyenlő rudacskává daraboljuk. Összefogunk egy barackot egy sajtdarabbal, és a baconnel szorosan körbetekerjük.
  3. Ezt a kis csomagot a hússzelet közepére rakjuk, és a hússal megpróbáljuk úgy bebugyolálni, hogy sehol se kandikáljon ki a töltelék. Próbáljuk meg a hússzéleket egymásra hajtani mindenütt.
  4. Lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk óvatosan, de alaposan, hogy szét ne nyíljanak, de mindenütt legyen rajtuk panír jócskán.
  5. Forró olajban kisütjük.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 310
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 12467
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon szeretjük a gyümölcsös-húsos ételeket. Ez a variáció is nagyon finom, akár egy ünnepi asztalra is el tudom képzelni. Kissé macerás ugyan a göngyölgetése-panírozása, de bőven megéri ez a türelemjáték az isteni ízéért, no meg az ebéd közben besöpört dicséretekért.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek