Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sóskaleves Helga konyhájából

Sóskaleves Helga konyhájából
Sóskaleves Helga konyhájából
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Már alig vártam, hogy legyen friss sóska, hogy elkészíthessem. (Sajnos a télire eltett fagyasztott leveleim már rég elfogytak.) Nagyon szeretjük ezt a levest. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kockákra vágott hagymát zsiradékon megpirítjuk. Hozzáadjuk a csíkokra vágott sóskát, felöntjük 1 liter vízzel, beletesszük a kis kockákra darabolt krumplit, sózzuk. Puhára pároljuk.
  2. A tojásokból -liszt hozzáadásával- galuskatésztát készítünk, és beleszaggatjuk a levesbe.
  3. A tejfölt kevés vízzel kikeverjük, és beleöntjük, felforraljuk.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 702
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: 3/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sóskaleves galuskával, tejfölös sóskaleves, friss sóskaleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

213
vöröshagyma 1 kis db
napraforgó olaj 1 ek
sóska 5 dkg
burgonya 1 db
tojás 2 db
finomliszt 4 ek
tejföl 175 g
0 ízlés szerint