Nosalty Logó

Sörbunda alatt sült karaj krumplival

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Kiss Móni
Sörbunda alatt sült karaj krumplival
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
sörös
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 563 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 2253 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 108 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.5 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    827.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    492 mg
  • Nátrium
    125 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    336.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    212 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    205 micro
Összesen 563 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    154.1 g

Zsír

  • Összesen
    65.3 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    860 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3310.2 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    223 mg
  • Kálcium
    236 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    354 mg
  • Foszfor
    1967 mg
  • Nátrium
    501 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    234.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1345.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    242 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    148 mg
  • D vitamin:
    224 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    230 micro
  • Kolin:
    847 mg
  • Retinol - A vitamin:
    242 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    819 micro
Összesen 2253 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    3.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    158.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 108 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst vékony szeletekre vágjuk, majd jól megmossuk és besózzuk.
  2. Egy tálba tesszük a tojást, sört, sót, borsot, petrezselymet és a magyaros fűszerkeveréket és jól elkeverjük.
  3. Majd hozzáadjuk a lisztet, és csomómentesre keverjük habverővel.
  4. A krumplit megpucoljuk, megmossuk, és kockákra vágjuk.
  5. Fogunk egy tepsit és kiolajozzuk az alját.
  6. A hússzeleteket belemártogatjuk a masszába, majd lerakosgatjuk a tepsi aljára.
  7. A krumplit beleöntjük a masszába, összekeverjük, majd ráöntjük a hús tetejére.
  8. Alufóliával letakarjuk és kb. 30 percig így sütjük, majd leszedjük a fóliát és kb. 15-20 percig sütjük még, míg szép barna nem lesz a teteje. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 32x22
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 22
  • 7 napos nézettség: 148
  • Össznézettség: 68088
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 17.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Kiss Móni 258 recept

Láttam már többféle sörös receptet, de én valami másfajtát szerettem volna csinálni. És íme, ez lett belőle!

Hozzászólások

Törölt felhasználó

nagyon guszti,én azért el?tte kicsit el?f?zöm a krumplit,mert néha sikerül olyan rossz fajtát vennünk,hogy úgy érzem soha nem f? át...

Kiss Móni

Hat igen, en is jartam amr meg krumplival,de szerencsere mostansag nincs bajom , azonkivul, hogy van olyan rossz minosegu, hogy a felet dobhatom ki pucolas kozben,mert tiszta fekete!))))))))))

Törölt felhasználó

Szeretném kérdezni,hogy csirkecombból ismeg lehet csinálni!?Nincs itthon karaj,de ez a recept nagyon tetszik,s el szeretném késziteni!!

Kiss Móni

Szerintem igen, csak akkor nem tudom mennyi ido alatt puhul meg, de csinalhatod azt, hogy kifilezed, ki veszed belole a csontot, es akkor egy az egyben meg lehet ugyanigy csinalni! Kellemes napot:Moni

Törölt felhasználó

Elkészitettem csirkecombbólEgy kis ideig pácoltam a sörbundában,utána már elfelejtettem kifilézni!Igy is isteni finom lett,köszönet a recept megosztásáért:) Üdv:Baba

Kiss Móni

Koszonom a pozitiv hozza szolast! Nagyon orulok, hogy izlett az elkeszitett etel! Remelem talalsz meg a receptjeim kozott kedvedre valot! Kellemes hetet kivanok:Moni

Éva-Anyóca

De jó, hogy felfedeztem, nagyon tetszik, köszönöm.:-o Szép vasárnapot kívánok! Éva-Anyóca

Kiss Móni

Nem lesz csalodas))))))))))))) kellemes hetet:moni

kovex

heuréka!!!! 1 órája ülök a gép el?tt és kerestem, hogy mit f?zzek holnap...végre megtaláltam! köszönöm, köszönöm megmentettél! :)))

Kiss Móni

Orulok,hogy tetszett a receptem,remelem nem volt csalodas))) Kellemes estet:Moni

Koczka Márta

Nagyon extra finom lett ez a kaja! Köszönöm :)

Törölt felhasználó

Megcsináltam és nagyon finom lett. Bekerült a szakácskönyvembe :)

Törölt felhasználó

Elkészítettem. A recept alapból jó, de az én ízlésemnek ez egy elég unalmas és száraz étel lett. Arra számítottam, hogy a sörtészta fogja megadni a szaftját az egésznek. Ha legközelebb megcsinálom, mindenképpen csempészek bele olajat/vajat, talán sajtot is. Ajánlom felturbózni még esetleg egy kis hagymával, fokhagyma gerezdekkel. + a burgonya recseg?s maradt, azt a biztonság kedvéért a ráér?sek f?zzék el?! A recept mindenesetre kiindulási pontnak jó. Köszi a feltöltést! :)

oduplaMutti

Én mindig sárga héjú krumplit szoktam használni,az hamar f? és szaftosra. A püréhez pl alig kell törni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

8 csodásan zöldellő, harsanó, mégis puha spárgás fogás a tavasz...

Bár az elmúlt hetekben csak néhány olyan nap volt, amikor igazán csodálhattuk a tavasz szépségét, afelől nem lehet kétségünk, hogy a spárgaszezon már javában tart! Nincs sok időnk kiélvezni ezt a csodás zöldséget, éppen ezért összegyűjtöttük a legfinomabb recepteket egy helyre, hogy neked már ne menjen el az időd a keresgéléssel.

Nosalty

További cikkek