Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkába tekert savanyú káposzta

Sonkába tekert savanyú káposzta
Sonkába tekert savanyú káposzta
65 perc / előkészület: 30 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors vacsora.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és összenyomkodjuk.
  2. A savanyú káposztát megmossuk, és kis olajon megpároljuk.
  3. Egy közepes tepsit margarinnal kikenünk, a krumplipürét elsimítjuk benne.
  4. A sonkaszalámiba beletesszük a káposztát, feltekerjük, és sorba rakjuk a krumplipürére.
  5. A tetején elsimítjuk a tejfölt, ráreszeljük a sajtot, és megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 1100 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 367
elküldve: 3
receptkönyvben: 47
elkészítve: 0/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1082 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sonkaszeletekbe tekert savanyú káposzta krumplipürén, sonkaszalámiba tekert káposzta, krumpliágyon sütött sonkás savanyú káposztatekercsek

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Sancho
Sancho Thu, 2012-12-13 12:39

Sonka is lóg a füstön, a káposzta már megsavanyodott, pityóka meg a pincében. Meglesz, jóötlet.

624
burgonya 1 kg
savanyú káposzta 30 dkg
sonkásszalámi 20 dkg
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint
margarin 5 dkg
tejföl 2 dl
sajt 20 dkg