Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Shahi raita

Shahi raita
Shahi raita
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A raita-t mártásként fogyasztják, húsételekhez, tésztákhoz, lepényekhez. Fontos alapanyaga a joghurt, ezen kívül fűszereket adnak hozzá, valamint különböző zöldségeket.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Hozzáadjuk a joghurthoz a cukrot és a sót.
  2. Felforraljuk az olívaolajat, belereszeljük a fokhagymát, rövid ideig kavargatjuk, majd hozzáadjuk a joghurthoz.
  3. Tálalás előtt rászórjuk a fenyőmagot és a koriandert.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 18 805
elküldve: 0
receptkönyvben: 148
elkészítve: 1/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Kalavati

Mióta szakács: 2009.02.25.
7 recept

receptjellemzők

konyha: indiai
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

indiai joghurtos mártás

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

74
joghurt 300 g
fenyőmag 1 teáskanál
fokhagyma 1 gerezd
1 kk
cukor 0.5 teáskanál
koriander 1 teáskanál
olívaolaj 2 teáskanál