Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sertéskaraj krumplival és káposztás lecsóval

Sertéskaraj krumplival és káposztás lecsóval
Sertéskaraj krumplival és káposztás lecsóval
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom, szaftos hús nem mindennapi lecsóval.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kettévágjuk, a káposztát legyaluljuk, a hagymákat aprítjuk, a a paradicsomot negyedbe, a paprikákat karikára vágjuk.
  2. Egy nagy serpenyőbe öntünk olajat, ráhelyezzük a húst, mellé a többi hozzávalót, fűszerezzük, ráöntjük a sör felét, sztaniolpapírral letakarjuk, s a 180 fokos (hőlégkeverés) sütőbe tesszük.
  3. 15 perc elteltével megfordítunk mindent, ismét fűszerezzük, s ráöntjük a maradék sört, letakarjuk, és tovább sütjük. Majd levesszük a fóliát, s grill fokozaton (200 fokon) készre sütjük.
  4. Tálaláskor teszünk a tányérra egy szelet húst, mellé lecsót és krumplit. Az utóbbira vágunk petrezselymet.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 179
elküldve: 2
receptkönyvben: 36
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertéskaraj krumplival káposztás lecsóval együtt sütve sörrel megbolondítva, lecsóval sült sertéskaraj

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

510
csontos sertéskaraj 25 dkg
újkrumpli 50 dkg
káposzta 0.5 kis fej
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
paradicsom 2 nagy db
paprika 2 közepes db
chili 1 db
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 1 teáskanál
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
sör 1 dl
petrezselyem 5 szál