Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Serpenyős bazsalikomos krumpli

Serpenyős bazsalikomos krumpli
Serpenyős bazsalikomos krumpli
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Krumplit akartam készíteni, de nem valamelyik megszokott változatban.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Kicsit alaposabban megsütve akár egymagában is fogyasztható, de sült húsok mellé kiváló.

Az előfőzés elhagyható lépés, de akkor tovább kell sütni a krumplit.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit pucoljuk meg, és kockázzuk fel.
  2. Sós vízben főzzük 10-15 percig (előfőzzük). Szűrjük le róla a vizet, és hagyjuk pár percig szűrőben, hogy lecsöpögjön.
  3. A hagymát vágjuk nagyobb kockákra, kevés olajon pici sóval pirítsuk meg.
  4. Dobjuk a hagymára a krumplit, szórjuk meg bazsalikommal, és néha megkeverve süssük addig, amíg meg nem puhul teljesen, és kicsit meg nem pirul.
  • elkészítettem: 13 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 395
elküldve: 0
receptkönyvben: 49
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Vira

Mióta szakács: 2013.03.06.
23 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

serpenyős krumpli, bazsalikomos krumpli, serpenyőben sült krumpli

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

318
burgonya 8 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint