Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Selymes forralt bor

Selymes forralt bor
Selymes forralt bor
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sokáig keresgettem a neten, de egyik se volt az igazi, végül a saját ízlésem szerint állítottam össze ezt a kis receptet. Remélem elnyeri a tetszéseteket :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Javasolt, hogy melegen igyuk, mert hidegen nem olyan jó az íze.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Tegyük bele egy lábasba a hozzávalókat, majd kis lángon kezdjük el főzni, tetőt rakjunk rá.
  2. Mikor elkezdett forrni, vegyük le a tűzről, és rakjuk bele a citromkarikákat.
  3. Elkészült a forralt borunk. Naranccsal díszíthetjük.
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 253
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: 10/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Lilienna

Mióta szakács: 2013.12.22.
4 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, karácsonyi receptek, szilveszter
kategória: italok
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
konyha: osztrák
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fűszeres karácsonyi forralt bor, forralt bor csillagánizzsal, mézes forralt bor

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

tilkandi
Áfonya / tilkandi Sat, 2013-12-28 19:21

Szia! Csak egy ötlet :) ha a cukrot karamellizálod előtte és csak azután rakod bele a többi hozzávalót, még finomabb lesz a végeredmény!!! :) Andi

247
száraz vörösbor 7.5 dl
cukor 5 ek
méz 2 ek
fahéjrúd 1 db
citrom 1 db
víz 3 dl
szegfűszeg 6 db
szegfűbors 0 ízlés szerint
csillagánizs 1 db