Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Savanyúkáposzta-saláta

Savanyúkáposzta-saláta
Savanyúkáposzta-saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Különösebb története nincs, nyers savanyú káposztát akartam enni, de nem csak úgy magában.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A savanyú káposztát kimossuk, leszűrjük, kicsavarjuk, és apróra vágjuk.
  2. A sárgarépát meghámozzuk, és az almával együtt durva reszelőn lereszeljük.
  3. Összekeverjük a káposztát, répát és az almát. Megszórjuk egy kis cukorral, kevés borsot tekerünk rá, megöntözzük olajjal, jól összekeverjük.
  4. Lefedve 1-2 órát állni hagyjuk a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 084
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
269 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret

egyéb elnevezések

répás almasaláta káposztával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

162
savanyú káposzta 20 dkg
sárgarépa 1 közepes db
alma 1 közepes db
olívaolaj 2 ek
barna cukor 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint